Türkiye Kupası’nın Sahibi Muratpaşa Belediyesi

Bayanlar Türkiye Kupası Finali’nde Muratpaşa Belediyesi , Yenimahalle Belediyesi’ni yenerek kupanın sahibi oldu.

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Muratpaşa Belediyesi’nin oldu. Finalmaçında Yenimahalle Belediyesi’ni 20-19 mağlup eden Muratpaşa Belediyesikupayı müzesine götürdü.

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor salonunda oynanan mücadeleninilk yarısında Muratpaşa Belediyesi daha iyi bir oyun sergiledi. Bir arafarkı 4 sayıya kadar çıkaran Antalya ekibi, ilk devreyi 11-8 öndekapattı.

İkinci yarıda Yenimahalle Belediyesi toparlandı ve maçta dengeyi kurdu.son bölümlere doğru farkı 2 sayıya çıkaran YEnimahalle Belediyesiüstünlüğünü koruyamadı ve maçı Muratpaşa Belediyesi 20-19 kazanarakTürkiye Kupasının sahibi oldu.

Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon Muratpaşa Belediyesikupa ve madalyalarını Spor Genel Müdürlüğü uluslararası İlişkiler DaireBaşkanı Sayın Ozan Çetiner, Kocaeli Vali Yardımcısı Sayın Abdullah Etilve Federasyon Başkanımız Sayın Bilal Eyuboğlu takdim etti.

Yenimahalle Belediyesi oyuncuları ise madalyalarını Kocaeli Gençlik Hiz.ve Spor İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar’ın elinden aldılar.

MURATPAŞA BELEDİYES: 20 – YENİMAHALLE BELEDİYESİ: 19

Salon: Şehit Polis Recep Topaloğlu
Hakemler: İbrahim Özdeniz, Kürşad Erdoğan

Muratpaşa Belediyesi: Sevilay, Olga 1, Yasemin 4, Diğdem 2, Serpil 5, Çağla 3, Gülsüm 2, Paviç 3

Yenimahalle Belediyesi: Anca, Esra 5, Yeliz 3, Selma 2, Buket 1, İlke 4, Elif Sıla 1, Lenche 2, Beyza 1

İki Dakika Cezası Alanlar: Olga, Çağla, Gülsüm, Paviç 2 (Muratpaşa Belediyesi), Esra 2, Lenche (Yenimahalle Belediyesi)

İlk Yarı: 11-8

Haber

Bakmadan Geçme