Türkiye – Portekiz : 35-37

EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Erkek Takımımız, Portekiz ile karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Ankara THF Spor Kompkleksi’nde oynanan karşılaşmaya Milli Takımımız, taraftarının büyük bir çoşkusu ile başladı.

Karşılıklı goller ile başlayan müsabakada Portekiz üstünlüğü ele geçirdi. Doruk Pehlivan’ın üst üste iki dakika zaman cezaları ile eksik kalan A Milliler, Portekiz’in skor üstünlüğüne engel olamadı. Portekiz birebir hücumda etkili olunca, savunmamız gerekli tepkiyi gösteremedi. İlk devrede Doruk Pehlivan’ın kırmızı kart ile oyun dışında kalması ve istediğimiz oyuncu sergileyemeyince soyunma odasına 14-19 A Milliler geride girdi.

İkinci devreye istekli başladık ancak skor üstünlüğünü ele geçiremedik. 2-3 gol farkla devam eden müsabakada son 5 dakikaya 33-34 tek gol farkla geride girdik. Fatih Çalkamış’ın çok kritik iki dakika cezası Portekiz’e yaradı ve aradaki farkı tekrar 2 gole çıkardı. Portekiz son dakikaları iyi oynadı ve skoru kendi lehine tuttu. EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup’taki beşinci maçımızda Portekiz karşısında sahadan 35-37’lik skorla mağlup ayrılıyor, umudumuzu Makedonya maçına bırakıyoruz.

Bakmadan Geçme