• Haberler
  • Milli takım
  • U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız Estonya'yı Mağlup Etti, Paris 2024'ün İkonik Pozunu Verdi!

U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız Estonya'yı Mağlup Etti, Paris 2024'ün İkonik Pozunu Verdi!

EHF U18 Erkekler B Klasman Avrupa Şampiyonası Estonya maçından galibiyetle ayrılan U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız, galibiyet sonrası Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında ikon haline gelen Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.

U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız, EHF U18 Erkekler B Klasman Avrupa Şampiyonası'nda Estonya ile karşılaştı ve sahadan 34-33'lük bir galibiyetle ayrıldı. Şampiyonanın ikinci gününde oynanan bu kritik maçta, millilerimiz ilk yarıyı 16-15 önde tamamlayarak mücadeleyi üstünlükle bitirdi.

Karşılaşmanın ardından, büyük bir sevinç yaşayan U18 Erkek Milli Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye atıcılıkta ilk madalyasını kazandıran Yusuf Dikeç'in ikonik pozunu vererek zaferlerini taçlandırdı.

Yusuf Dikeç, Paris 2024'te 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türkiye'ye bu tarihi başarıyı getirmişti. Milli takımımızın bu anlamlı pozu, zafer coşkusunu perçinledi.

U18 Erkek Milli Takımımız, gruptaki bir sonraki maçında 15 Ağustos Perşembe günü saat 17.45’te Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek. Hentbol severler, heyecan dolu bu karşılaşmayı EHF TV üzerinden canlı olarak takip edebilirler. Millilerimize bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz!

Bakmadan Geçme