Üç spor federasyonundan Maliye Bakanlığına eleştiri

Tenis Federasyonu, Voleybol Federasyonu ve Hentbol Federasyonu, Maliye Bakanlığını federasyonlar arasında ayrımcılık yapmakla suçladı.

https://www.kibrispostasi.com ‘da yer alan habere göre, K.K.T.C. Tenis Federasyonu, K.K.T.C. Voleybol Federasyonu  ve K.K.T.C. Hentbol Federasyonu, K.K.T.C. Maliye Bakanlığını federasyonlar arasında ayrımcılık yapmakla suçladı.

Bahse konu federasyonlar adına yapılan ortak açıklamada, “Spor federasyonlarının bütçe katkılarının ödenmesi hususunda, son günlerde Maliye Bakanlığı tarafından izlenen ve uygulanan tutum ve davranışlar bardağı taşıran son nokta olmuştur” denildi.

Maliye Bakanlığının bazı federasyonlara katkılarını haziranda öderken bazılarına ödemediği iddiası bulunan açıklamada, “2021’in 196’ncı gününe gelinmesine rağmen yasal katkısını vermediğiniz Federasyonlar için öngörünüz nedir?” sorusu yer aldı.

Açıklamada, “Farkında olarak veya farkında olmadan yapılan bu ayrımcılığın bir an önce ülke gençliğinin istikbali için düzeltilmesi ve bundan sonraki süreçte daha adaletli bir yapıya kavuşması en büyük temennimizdir” denildi.

https://www.kibrispostasi.com/c35-KIBRIS_HABERLERI/n385638-uc-spor-federasyonundan-maliye-bakanligina-elestiri

Bakmadan Geçme