Uçan Adamlar, sponsorluk sözleşmesine imza attı

Erkekler Süper Liginde ilk 5 hafta geride kalırken, Göztepe liderliği sürdürüyor.

HENTBOLHABER.NET –  Süper Ligde ilk 5 hafta geride kalırken Göztepe 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ile lider durumda. Göztepe yönetimi sponsorluk çalışmalarına devam ederken, daha önce Onur Air ile anlaşma sağlayan Göztepe, bugün ByNoGame firması ile bir diğer sponsorluk sözleşmesine imza attı.

Yapılan anlaşmaya göre Göztepe ile Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından ByNoGame arasında bir yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. 

Gerçekleşen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Tunay Ece, ByNoGame Kurucusu Can Kömürcü, ByNoGame CEO’su Murat Kömürcü, ByNoGame CTO’su Erhan Altıntaş yer aldı.

İmza töreninde konuşan ByNoGame CEO’su “Göztepe Spor Kulübü’ne bir İzmir şirketi olarak sponsor olduğumuz için ayrı bir gurur ve kıvanç duyuyoruz. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da başarı ve kazanç getirmesini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tunay Ece ise işbirliklerinin gelişerek sürmesinin önemine dikkat çekerek “Öncelikle dijital oyun sektöründe kendini ispatlamış bir İzmir firması ile böyle bir anlaşma gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Bu birlikteliği dijital ortamda yapılacak işbirlikleri ile sürdürüp devamlılığını sağlamak istiyoruz” dedi.

Varılan anlaşma sonucunda ByNoGame logosu 2017-2018 sezonu boyunca Göztepe Hentbol A Takım formasında yer alacak.

https://www.bynogame.com/




Bakmadan Geçme