Umursamadık!

Hentbolun yazılı yayın organı Hentbol Magazin dergisi veda etti.

HENTBOLHABER.NET – 2010 yılı Kasım ayında başlamış olduğu yayın hayatına 8 senede 74 sayı sığdıran Hentbol Magazin dergisi yapmış olduğu açıklama ile yayın hayatına son verdi.

Yapmış oldukları açıklamaya hentbol camiasından tanıdık bazı kişilerden ses gelse de takımlar, idareciler, antrenör ve oyuncular kısacası hentbolun tüm paydaşları hentbolun yazılı yayın organının vedasına sessiz kaldı. Konu ile ilgili olarak ilerleyen günlerde Uğur Kılıç’ın açıklamaları Hentbolhaber.Net’te olacak.

İşte Hentbol Magazin dergisinin veda mesajı;

HENTBOL CAMİASINA DUYURU!

2010 yılı Kasım ayında başlamış olduğumuz yayın hayatımıza 8 senede 74 sayı sığdırdık. Bu müddet boyunca hentbolun marka değerini yükseltmeye çalışarak yüzlerce makale, röportaj, lig ve millî takımlarımızdan, bu takımların altyapılardan ve dünya hentbolundan aktüel haberler yayımladık.Hentbolun bilinirliğini sağlayabilmek adına yüzlerce kurum ve medya kuruluşuna dergimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Bu süre zarfında 4 defa ödül töreni düzenleyerek hentbolcu, antrenör, kulüpler ile eski hentbolcuları onore eden ve camiayı bir araya getiren galalar düzenledik.

2013’ten bugüne kadar dergimize gösterdiği ilgi ve destek için Türkiye Hentbol Federasyonuna teşekkürü bir borç biliyoruz.

Dergimize bugüne kadar abone olmuş ve dergimizi desteklemiş bütün hentbolseverlere de çok müteşekkiriz.

Köşe yazılarıyla bize destek olan Burak Tezcan, Burak Yağmur Öztürk, Faruk Akman, Gökhan Çetinbaş, Mert Aydın, Metin Kılıç, Uğur Kılıç ve Zehra Uyanık’a teşekkür ederiz.

Geçmiş sayılarımızda yazılarıyla dergimize renk katmış Günal Ensari, İlker Duralı, Mustafa Karahan ve Zeynur Pehlivan’a da müteşekkiriz.

Tasarım ekibimize; Filiz Uğur Babacan ve Gül Özyurt’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Derginin içeriği için haber ve fotoğraflarla bilgi akışını sağlayan Ekrem Özsoy, Fırat Beyde, Mehmet Şahin, Ömer Faruk Zenginal, Yılmaz Acar Davut ve tüm hentbol paydaşlarına teşekkürler.

Dergimizin çıkması için maddi manevi bütün imkânlarını bizim için seferber eden Baskı Evi Matbaa yönetimine de hassaten teşekkür ediyoruz.

Hentbol Magazin ekibi olarak hentbolun marka değerini her zaman en üst seviyede tutma çabasıyla dergimizi siz değerli hentbolseverlerin beğenisine sunduk. En büyük amacımız, emeğinin karşılığını alamayan hentbolcu, antrenör, yönetici ve kulüplerimizi yaptığımız haberlerle motive ve onore etmekti. Geçen sekiz yıl boyunca her zaman herkese eşit
mesafede olma ilkesiyle sadece hentbola hizmet ettik.

Üzülerek bildirmek zorundayız ki, hentbol camiasının dergimize olan ilgisinin beklediğimiz seviyede olmaması ve Türkiye Hentbol Federasyonu ile olan anlaşmamızın tek taraflı olarak federasyonumuz tarafından feshedilmesi sebebiyle Hentbol Magazin Dergisi’nin yayınını durdurma
kararı aldık.

Sürçülisan ettiysek affola!

Hentbol Magazin Dergisi Ekibi

 

Bakmadan Geçme