Ünal: “Osman Kalyoncu’yla Prensipte Anlaştık”

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyesporun Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, Antrenör Osman Kalyoncu’yla prensipte anlaştıklarını söyledi.

Ünal, AA muhabirine, yeni sezon hazırlıklarının yoğun şekildesürdürüldüğünü kaydederek, transfer için 15 antrenörle görüştüklerinidile getirdi.

"Görüşmelerimiz sonucunda, Antrenör OsmanKalyoncu’yla prensipte anlaştık" diyen Ünal, "Önümüzdeki günlerdehocamız Kastamonu’ya gelecek ve imza töreni düzenleyeceğiz. KendisiMarmara Üniversitesinde öğretim görevlisi aynı zamanda. Akademisyenolması sebebiyle daha güzel bakıyor olaya, geniş düşünüyor. Hocamız,altyapıya çok önem veriyor. Güzel işlere imza atacağına ve takımı çokiyi yerlere getireceğine inanıyorum. Kendisine şimdiden ‘hayırlı olsun’der, çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Kalyoncuda Kastamonu’da kalıcı şeyler yapmak için planlamalara başladıklarınıbelirterek, Süper Lig’deki takımların yeni sezon için çok iyi yatırımlaryaptığına, bu yüzden kendilerinin de kısa vadede yukarıyı zorlayacaktakım oluşturmayı hedeflediğini aktardı.

Kalyoncu, "Avrupakupalarında ses getirecek ekip kurmak istiyoruz. İlk olarak kurumsalyapıyı oluşturacak çalışmalar yapacağız. Taşıma suyla çok değirmendönmeyeceği için altyapıyı da Kastamonu’da oluşturmak gerekir.Kastamonulu çok iyi sporcular var ama bu sporcularımızın çoğu başkaillere yayıldı. Bunu tersine çevirmek lazım" değerlendirmesinde bulundu.
AA

Bakmadan Geçme