Ünilig’de Şampiyonlar belli oldu

Ünilig hem Kadınlar hem de erkeklerde şampiyonlar belli oldu.

Ünilig Kadınlar Hentbol’da geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Samsun 19 Mayıs Üniversitesi oldu!

Üniversiteler Spor Ligi Kadınlar Hentbol’da geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Samsun 19 Mayıs Üniversitesi oldu! 4 takımın katıldığı final turunda üçte üç yapan Samsun ekibi çıktığı maçlardan rahat galibiyetler elde ederek unvanını korumayı başardı.

Haber

İlk gün turnuvadaki en dişli rakipleri olan Aksaray Üniversitesi’ni mağlup eden 19 Mayıs Üniversitesi, daha sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni ve son günde de Kastamonu Üniversitesi’ni yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvada ikinciliği elde eden takım 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile Aksaray Üniversitesi olurken, üçüncü olan takım Kastamonu Üniversitesi oldu. 3 gün süren finallerde gol kraliçesi KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi takımının #88 numaralı oyuncusu Teodora Savic olurken en iyi 7 oyuncu ise şöyle belirlendi:

1- Merve Aydoğan (Aksaray Üniversitesi)
2- Çiğdem Dedecan (Kastamonu Üniversitesi)
3- İrem Köse (Aksaray Üniversitesi)
4- Burçin Taşkara (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi)
5- Tülay Kibar (Kastamonu Üniversitesi)
6- Emel Aydın (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi)
7- Tuğba Karakuş (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi)

Haber

ŞAMPİYON YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
Ünilig Hentbol Erkekler’de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Yeditepe Üniversitesi oldu.
Üniversiteler Spor Ligi Hentbol Erkekler’de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Yeditepe Üniversitesi oldu. Sezonu hiç yenilgi almadan tamamlayan İstanbul ekibi final maçında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’ni mağlup ederek birincilik kürsüsündeki yerini aldı. 

Antrenör Vahit Zorlu yönetimindeki başarılı takımla bu sezon zorlanmadan kupayı evine götüren Yeditepe Üniversitesi, ilk kez yer aldığı Ünilig’de centilmen oyunlarıyla da alkış aldı. 

Ünilig Erkekler Hentbol’da sezon boyunca namağlup finale gelen fakat final maçını kaybeden 19 Mayıs Üniversitesi ikinci olurken, ODTÜ’yü mağlup eden Özyeğin Üniversitesi bronz madalyanın sahibi oldu. 

Ünilig Hentbol Erkekler’de en iyi 7 oyuncu ise şöyle:

Mert Demir  (Yeditepe Üniversitesi) 
Selim Can Oktar (Yeditepe Üniversitesi)
Okan Malkoç (Yeditepe Üniversitesi)
Bedirhan Ofluoğlu (19 Mayıs Üniversitesi)
Yücel Şahin (19 Mayıs Üniversitesi)
Emre Kulabel (19 Mayıs Üniversitesi)
Berkan Kuzu (Özyeğin Üniversitesi)


//

Bakmadan Geçme