Ünsal ve Portenger Açıklamalarda Bulundu

Hentbol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme birinci tur rövanş maçında Hollanda’nın Sercodak Dalfsen takımına 34-24 yenilen Muratpaşa Belediyesi’nin antrenörü Birol Ünsal, ”Güçlü bir rakip karşısında mücadele ettik, fiziksel anlamda bizden daha diri durdular” dedi.

Ünsal, Şampiyonlar Ligi’ne iki maçta aldıkları mağlubiyetle veda ettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen maçın sonunu fiziksel olarakgetiremediklerini kaydeden Ünsal, oyunda bir türlü dengeyisağlayamadıklarını ve maçın sonunda oyundan tamamen koptuklarınıbelirtti.

Ünsal, ”Güçlü bir rakip karşısında mücadele ettik, fiziksel anlamdabizden daha diri durdular. Oyuncularım çabuk yoruldu, maçın sonlarınadoğru kuvvetsiz kaldı. Pozisyon üretmekte zorlandık, rakibi sahamızdakabul edince aradaki fark giderek arttı. Kaybettiğimiz için çok üzgünümancak bu maçı unutup, 6 Eylül’de Kastamonu’da Üsküdar Belediyesi ileoynayacağımız kupa maçına hazırlanacağız” diye konuştu. 

Şampiyonlar Ligi’ne vede ettiklerini ancak Avrupa mücadelesine KupaGalipleri Kupası’nda devam edeceklerini dile getiren Ünsal, ÜsküdarBelediyesi maçının ardından Portekiz temsilcisi Juvelis maçına da en iyişekilde hazırlanacaklarını söyledi.

– Dalfsen cephesi-

Sercodak Dalfsen antrenörü Peter Portenger da oynadıkları iki maçı dakazanarak Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıktıkları için mutluolduğunu söyledi.

Rakiplerini önemsediklerini ve her iki maça da en iyi şekildehazırlandıklarını anlatan Portenger, oyuncularını galibiyetlerindendolayı kutladığını ifade etti.

Kaynak: AA

Bakmadan Geçme