Üsküdar Belediyesi bu değil dostlar!

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Yenimahalle Belediyesi SK ile Üsküdar Belediyesi SK maçını kaleme aldı ve şöyle dedi: “Benim anımsadığım Üsküdar Belediyesi bu değil dostlar”

Üsküdar Belediyesi bu değil dostlar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınlar Süper Ligi lideri Yenimahalle Belediyesi, Üsküdar Belediyesi’ni konuk ediyor.

Salona girdim, az sonra takım kadroları geldi. Yenimahalle Belediyesi’ni biliyorum, gözüm Üsküdar Belediyesi’nin kadrosunda. Hayret, bir tane bile yabancı yok. İyi, hadi bakalım.

Lider ilk yediyi 6:1 olarak kurdu. Bir tek Sabiha var. Karşısında da 7 tane Türk, Çiğdem’le Neriman’ın yönetiminde.

Üsküdar Belediyesi sekiz buçuk dakika direndi Yenimahalle Belediyesi’ne. 10 dakika içinde maçın kaderi belli oldu, 19’uncu dakikaya girerken fark sekize çıkmıştı: 12:4. İlk yarı 10 farkla bitti: 

İkinci yarıda da farklı bir durum yoktu. Serdar Eler, bütün oyuncularını oynattı (Yeliz hariç), Serkan İnci de bütün oyuncularına yer verdi. Maçı Yenimahalle Belediyesi 37:25 kazandı.

Çok kibar, çok nezih bir maç oldu. Bir tek Çiğdem, istemeden biraz ağır bir faul yaptı ve 2 dakikaka cezası aldı. 

Maçın yıldızları: Yenimahalle Belediyesi’nde 10 gol atan Esra Gündar, 6 gol atan Sabiha Gündoğdu, 5 gol atan Beyza İrem Türkoğlu ve 4 gol atan Buket Keskin olurken, Üsküdar Belediyesi’nin 25 golünden onunu atan Çiğdem Demirbaş oldu.

60 dakikayı şöyle bir gözden geçirirsek; benim anımsadığım Üsküdar Belediyesi bu değil dostlar. Bu maçı da katarsak 12 maçta 3 galibiyet, 9 mağlubiyet (?) Hayır, bu takım Haldun Alagaş Spor Salonu’nu seyirci ile dolduran, şampiyonluğa, hiç değilse üst sıralara oynayan takım değil.   

Bakmadan Geçme