Üsküdar Belediyesi SK yeni sezona “Merhaba” dedi

Kadınlar Süper Ligi’n en genç ekiplerinden biri olan ve altyapıya önem veren Üsküdar Belediyesi SK, Antrenör Serkan İnci ve yardımcı antrenör Seyhan Çalış ile birlikte yeni sezona hazırlanıyor.

HENTBOLHABER.NET – Sabah antremanının ardından Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde sporcular, teknik heyet ile bir araya gelen idareciler 2015-16 sezonu öncesi başarı dileklerini ilettiler.

Antrenör Serkan İnci Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada; “2015-16 sezonunu 20 Temmuz itibariyle açmış bulunmaktayız. Bizler ne istediğini bilen uzun yıllar birlikte oynayan, mücadele gösteren genç ve dinamik bir ekibe sahip olmaktan mutluyuz. Kendine güvenen sporcular ve teknik ekip arkadaşlarım  ile olmaktan son derece mutluluk duyarak kulübümüz sporcuları ve bizler dahil A Takım bazında koyduğumuz hedeflere ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Aynı zamanda sporcularımız ve teknik ekip alt yapılarda  da çalışmaya devam ederek, Üsküdar’ın ve Türk hentbolunun  gelecekteki sporcularını  yetiştirmeye çalışacağız.  Geldiğimiz yerleri eksilterek değil, doldurarak her zaman yukarılara, belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmayı planlamaktayız. Tüm takımlarımıza yeni sezonumuzun hayırlı olmasını  ve tüm sporcuların sakatlıktan uzak bir sezon geçirmesini diliyorum”dedi.

Haber

Bakmadan Geçme