Üsküdar Belediyesi’nin performansı artıyor

Kadınlar Süper Liginde 4.hafta geride kalırken, Üsküdar Belediyesi SK oynamış olduğu oyun ve elde etmiş olduğu sonuçlar ile dikkat çekiyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Liginde ilk 4 hafta geride kalırken, Üsküdar Belediyesi iki galibiyet, iki mağlubiyet elde etti.

Lige Polatlı Belediyesi maçı ile başlayan İstanbul temsilcisi, ligin ilk maçında iyi mücadele etmesine rağmen, basit hatalar sonucu maçı 27-35 kaybetti. Ardından Ankara deplasmanına Yenimahalle Belediyesi SK’ya konuk olan Üsküdar Belediyesi SK, Ankara’dan puan veya puanlar elde edemedi. Yenimahalle Belediyesi SK karşısında da iyi mücadele ortaya koyan İstanbul temsilcisi 31-30 mağlup olarak üst üste 2. mağlubiyetini aldı. 

Antrenör Serkan İnci’nin takımındaki eksik yönlerin üzerine giderek hazırladığı ekibi, 3.hafta da Bodrum Yalıkavakspor maçından 29-25 galip ayrılarak doğru tespitler yaptığını gösterdi.  Yalıkavakspor maçından iyi mücadele ile galip ayrılan Üsküdar Belediyesi SK, 4.haftada Dişi Atmacalar’a konuk oldu. Kastamonu deplasmanından galibiyet ile dönen  Ardeşen GSK karşısında iyi organize olan Üsküdar Belediyesi, deplasmanda 28-33 kazanarak önemli bir iki puanın sahibi oldu. 

Bu hafta sonu Osmangazi Belediyesi SK ile kendi evinde karşılaşacak olan Üsküdar Belediyesi SK, bu müsabakadan da galip ayrılarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

 

 

Bakmadan Geçme