Üsküdar Transferleri İle Dolu Dizgin

Hentbol Kadınlar Süper Lig temsilcisi , aynı zamanda da Ülkemizi Avrupa Challenge Kupasında temsil edecek Üsküdar Belediyespor üç kulvarda yoluna devam ediyor

Bu sene yapmış olduğu flaş transferler ile Lig , Türkiye Kupası ve Avrupa Kupasında yoluna kayıpsız devam eden Üsküdar Belediyesinde, amaç üç kulvarda da başarılı olmak.

Haber

Sezon öncesi Türkiye’nin en iyi hentbolcularının bulunduğu kadroya ,Türkiye’nin Kadın Hentbolunda ki en ünlü ismi Yeliz ÖZEL’i transfer ederek, sezona hızlı giriş yapan Üsküdar Belediyesi, daha sonra genç takımdan Fatmagül Sakızcan, Merve Adıyaman, Buse Matlı, Buse Taçyıldız,Halime Beykurt’u dahil ederek, Romanya Milli Takım ve Oltchimkalecisi Tolnai Talida , Fransa’da oynamış ve Sırbistan Milli Takım oyuncusu Biljana Filipovic‘e de sözleşme imzalatarak Avrupa’da iddaalı bir ekip kurdu.

HaberHaberHaber

Son olarak da geçen günlerde Romanya Milli Takımı ve C.S. Oltchim  Valcea (ROU) takımından
Vizitiu Patricia Maria‘ yayı alarak transfere nokta koydu.

Üsküdar Belediyespor’da Antrenör Kadir AYAR : " Kadromuzu kaliteli oyuncular ile oluşturduk.Şuan için en iyi şekilde yolumuza devam ediyoruz. Üç kulvarda da amacımız başarılı olmak. Umut ediyorum ki  bu haftaki İzmir Büyükşehir Belediyespor müsabakasından da iyi bir sonuç alarak hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerleyeceğiz."dedi.

Bakmadan Geçme