Uysal’dan destek tam destek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Avrupa'da tur için hafta sonu ACME Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek olan Paşa’nın Melekleri’ni ziyaret etti.

Başkan Uysal, Paşa’nın Melekleri’ni, cumartesi günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Litvanya takımı Kaunas’la yapacağı Avrupa Federasyonu Kupası’nda (EHF CUP) ilk maçı öncesi ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Özgür Karagöz’le birlikte antrenman öncesi oyuncular ve teknik kadroyla bir araya gelen Başkan Uysal, oyunculara başarı dileklerini iletti. Kadın Hentbol takımını bu yıl yeni bir anlayış doğrultusunda yapılandırdıklarını kaydeden Başkan Uysal, özellikle takıma bu yıl katılan ve ilk kez Avrupa arenasında boy gösterecek genç oyunculara güvendiğini aktardı ve takıma baklava ikram etti. Başkan Uysal, Antalyalıları, Antalya’nın Avrupa’daki tek temsilcisi Muratpaşa Belediyespor SK’yı  desteklemeye davet etti.

Paşa’nın Melek’leri cumartesi günün oynayacağı ilk maçın ardından pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda aynı saatte Kaunas’la rövanş maçına çıkacak. Cumartesi ve pazar günü 15.00’de başlayacak her iki karşılaşmaya da Antalyalılar ücretsiz olarak izleyebilecek.




Bakmadan Geçme