Vali Mutlu, Ardeşen’i Ağırladı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ardeşen Heyeti ve Ardeşen GSK Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

 İstanbul’un Rize’li Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize İl Genel Meclis Başkanı ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu ve İşadamı Sacettin Hacışahinoğlu’nu makamında ağırladı.

 Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen GSK’nın elde etmiş olduğu başarıya sağladığı katkılardan ötürü Vali Mutlu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştiren Ardeşen heyeti, önümüzdeki sezon lig ve Avrupa kupası için başarı sözü verdi.

Haber

 Vali Mutlu, Bir Rize’li olarak, kendi memleketini temsil eden Ardeşen GSK’nın elde etmiş olduğu başarı karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Geçen sezon İstanbul’da organize edilen özel bir gece de takım yönetimi, teknik ekip ve sporcularla buluşma imkânı bulduklarını anımsatan Mutlu, “O güzel organizasyonda hedef olarak ligi başarılı bir şekilde tamamlayarak, önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa’da temsil etme sözü almıştık. Bugün bu hedeflere ulaştığımızı görmek beni çok mutlu etti. O gece de söylediğim gibi, bundan sonra takımımızın elde etmiş olduğu başarıyı daha da yukarılara taşıyabilmek için Karadeniz’li ve Rize’li işadamlarımıza büyük görev düşüyor. Bu takıma sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Ben bu güzide kulübümüzün Başkanını ve yöneticilerini, emek sarf eden teknik ekibi ve seyircisine layık bir şekilde var gücüyle mücadele eden sporcularımızı kutluyorum ve buradan kendilerine gönülden selamlarımı iletiyorum.” Dedi.

 Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz ise Vali Mutlu’nun göstermiş olduğu özel ilgi ve alaka karşısında büyük bir cesaret ve güç kazandıklarını ifade ederek, “Biz bu günlere devletimize kambur olarak değil, devletin yükünü omzumuza alarak, devlet büyüklerimizin gönül desteği sayesinde ulaştık. Bundan sonra ki süreçte de sırtımızda devlet büyüklerimizin gönül desteğini taşıyacak olmamız kararlılığımızı daha da üst seviyelere çıkaracaktır. Amacımız, sporun sadece statlarda ve halı sahalarda oynanan futboldan ibaret olmadığını, salon sporlarının da varlığını ortaya koymak. Bu kapsamda sayın valimize geçmişten bu güne de sağlamış olduğu destekten ötürü teşekkürlerimizi iletiyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme