Van’lı Bayanlar Zirvede

Bayanlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Gençlik Spor Kulübü Takımı, Elazığ Medikal Park Bayan Hentbol Takımı'nı kendi evinde 36-32 mağlup ederek liderliğini sürdürüyor.

2012-2013 sezonu Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig A Grubu Bayanlar Hentbol müsabakalarında Van’ı temsil eden Van GençlikSpor Kulübü (GSK), Elazığ Medikal Park’ı kendi evinde mağlup ederek grupliderliğini sürdürdü.

Van Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonu’nda karşı karşıyagelen Van Gençlik Spor Kulübü ve Elazığ Medikal Park, maçın ilk yarısında kırankırana geçmesine rağmen ilk yarıyı önde kapayan ev sahibi, maçın ikinci yarısınamoralli başladı. İkinci yarıda Elazığ Medikal Parklı oyuncuların mücadeleci oyunlarınarağmen, Van Gençlik Spor Kulübü oyuncuları kendi evlerinde olmalarının vermişolduğu rahatlığı, avantaja çevirerek oyuna hakim olurken, rakip takıma karşı üstüste buldukları sayılar ile maçı 36-32’lik skorla kazandı.

Müsabaka sonrası biraçıklama yapan Van Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Müslüm Karaboğa, “Önceliklebizleri hiç bir maçlarımızda yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlMüdürü Aslan Sinir’e, Kulüp Başkanımız Abdurahman Gün’e, Genel Kaptanımız SuatÇelik’e ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürediyorum. İlimizi en iyi bir şekilde ligde temsil edebilmek için tüm çabamızlamücadelemize devam edeceğiz. Bu galibiyetimizi de tüm Van halkına armağanediyoruz” dedi.

Kaynak:VAN (İHA

Bakmadan Geçme