Köln biletleri tükendi

Devleri mağlup eden devlerin sahaya indiği VELUX EHF Final4 2017 biletleri tükendi…

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Final4 2017 için Çarşamba günü yapılan son parti bilet satışı ile kulüp hentbolunun en büyük etkinliğinin biletleri tükenmiş oldu.

2010 yılından bu yana Köln’de düzenlenen Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaline talep çok yoğun olduğu için yetkililer biletleri birkaç partide satışa çıkarma yoluna gidiyor.

Örneğin 2017 FINAL4 için ilk satış 2016 FINAL4 maçları oynanmadan yapılıyor. İlk partide 2016 FINAL4 için bilet almış olanlara satın alma hakkı tanınıyor. Haberlerimizi takip edenlerin hatırlayacağı üzere bu biletler dakikalar içinde tükeniyor.

DAKİKALAR İÇİNDE SATILDI

Çarşamba sabahı internette yapılan bilet satışı uzun sürmedi, biletler dakikalar içinde satıldı. Biletlerin satışa çıkarıldığı ehfFINAL4.com’a onbinlerce giriş kaydedildi.

3/4 Haziran 2017’de Köln LANXESS Arena’da oynanacak maçlar için, VELUX EHF FINAL4’a katılacak her takımın taraftarları için 600 bilet ayrıldı. Eğer takımınız Köln biletini alırsa siz de çeyrek final maçları ardından satışa çıkacak bu biletleri satın alma şansına sahip olabilirsiniz. 

HALA ŞANSINIZ VAR

Bilet satın alamamış olanlar için hala bir şans var. VELUX EHF Final4 paketleri satan resmi seyahat ve bilet ortaklarına ayrılmış sınırlı sayıda koltuklardan satın alınabilir. Ancak bu biletlerin fiyatı 775,50 Euro.

Bakmadan Geçme