VELUX EHF Final4’de finalin adı belli oldu

VELUX EHF Final4 2020’de finalin adı belli oldu.

HENTBOLHABER.NET – 2019-20 sezonunun VELUX EHF Final4’unda bugün yarı final müsabakaları oynandı.

Almanya’nın Köln şehrinde Lanxess Arena’da organize edilen VELUX EHF Final4’un ilk yarı finalinde Barcelona zaferi yaşandı. EHF Final4’larda hüsrana uğrayan takım Paris Saint German, yine bir EHF Final4 yarı finalinde kupaya vedaya etti. Yarı finalin ilk maçında Barcelona 37-32 ile PSG Handball’u mağlup ederek kupadan uzaklaştırdı. Barcelona bu sonuçla ilk finalist oldu.

Yarı Finalin ikinci maçında ise THW Kiel ile Telekom Veszprem karşılaştı.  İlk yarıda muhteşem bir Alman panzeri Kiel, Veszprem’i sahadan silerken devre arasına 18-13 önde girdi. Maçın ikinci devresinde ise muhteşem bir geri dönüş yaşandı. Veszprem üst üste bulduğu goller ile farkı kapadı ve 3 sayıda ön geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve maç 29-29 berabere sonuçlandı.

Uzatma dakikaları sonucunda ise ilk devre 32-34 Macar ekibi Veszprem lehine geçildi. İkinci uzatma dakikalarında heyecan en üst seviyede idi. Kiel yakalamış olduğu şansı iyi değerlendirdi ve adını EHF Final4’da finale yazdırdı. 2.uzatma devresinin sonucu 36-35 Kiel lehine sonuçlandı.

Final 29 Aralık Salı Akşamı oynanacak. İlk olarak 3.4.’lük maçında PSG Handball ile Telekom Veszprem karşı karşıya gelecek. Müsabaka 20.00’de Dsmart Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Final maçı ise THW Kiel ile Barcelona arasında 22.30’da oynanacak. Ancak bu müsabaka D-Smart Go uygulamasından canlı olarak izlenebilecek. Çarşamba’ya bağlayan gece 01.30’da ise maçın tekrarı izlenebilecek.

 

 

Bakmadan Geçme