Vurgun: ” Bize yakışanı yapacağız”

Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası 3. tur ilk maçında Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin’i 34-27 yenen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenörü Hikmet Vurgun, ikinci maçı da kazanarak üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

Vurgun, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok zor bir rakibe karşı oynadıklarını ifade etti. 

İlkyarı ve ikinci yarı öne geçtikleri ve geriye düştükleri anlar olduğunudile getiren Vurgun, "Bu maçın 120 dakika olduğunu sürekli çocuklarlakonuşmuştuk. Son 12 dakikada ekstra bir performans göstererek farkıyakaladık. Maçın sadece birinci devresini bitirdik. İkinci maçı da bizeyakışan bir mücadele ile kazanarak bir üst tura geçmek için çalışacağız"dedi. 

Çok zor günler geçirdiklerini ifade eden Vurgun, "Takımınyarısı sakatlıklar nedeniyle dışarıda ama içerideki çocuklar ellerindengeleni yaptı. Bu taraftara layık olmaya çalışıyoruz. Yensek de yenilsekde bu taraftarla iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise taraftarın kendilerine büyük destek verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Maçtageriye düştüğümüz anlarda taraftar bizi ayakta tuttu. Onların desteğiile farkı yakaladık ve kazanmasını başardık. Sadece bir maç kazandık.Çok zor bir maç daha bizi bekliyor. Yarın kazanarak üst tura çıkmakistiyoruz. Sevincimizi yarın ki maçın sonuna saklıyoruz.

Bakmadan Geçme