Vurgun: “İlk Maçlar Her Zaman Zordur”

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenörü Hikmet Vurgun, Kastamonu Belediyesi’ni 31-29 mağlup ederek lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kendilerinin de ilk maç olması nedeniyle zaman zaman oyun içinde kopmalar yaşadıklarını ifade eden Vurgun, "İşler iyi giderken maçın sonunu sıkıntıya soktuk. Maçı kopardık diye düşündük. Bir oyuncumuzun da sakatlanarak oyundan çıkması işlerimizi zorlaştırdı. Bir ara skor olarak yakalandık ama sonradan toparlanarak maçı koparmasını bildik. Başlangıçlar her zaman zordur. Zor olsa da kazanmasını bildiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Vurgun, bazı oyuncularını sakatlıkları nedeniyle oynatamadıklarını, bu nedenle istedikleri oyun planını sahaya yansıtamadıklarını dile getirerek,"Oyun içerisinde bazı teknik eksiklikler yaşadık. İyi işleri sadece 15-20 dakika yapabildik. Oyunumuzu maç içerisinde 40-50, mümkünse 60 dakikaya yaymalıyız. Sakatlıkların geçmesiyle bu takım 7-8 hafta sonra çok daha iyi olacaktır" ifadesini kullandı.

Vurgun, Kastamonu Belediyesİ karşısında yaklaşık 2 bin 500 taraftarın kendilerini desteklediğini anlatarak, taraftara yakışır işler yapmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme