Yalıkavak – İzmir arasında 15 günde 3. randevu

Hentbol Kadınlar Süper Liginde iki ekip Yalıkavak Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyespor 15 günde 3. randevuya çıkacaklar.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Yalıkavak SPor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyespor 15 günde 3. kez karşı karşıya gelecekler.

EHF Avrupa Kupası 3.Tur’u, Kadınlar Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda  karşılaşacak iki kulübümüz 15 günde 3. kez karşılaşmış olacak.

15 Kasım ve 21 Kasım’da EHF Avrupa Kupası 3.Tur müsabakasında karşılaşan iki ege temsilcisi bugün de Kadınlar Süper Ligi 6.hafta erteleme müsabakasında Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Lig’de ilk müsabakalarına çıkacaklar.

EHF Avrupa Kupası 3.Tur ilk maçında sahasında 30-26 galip gelen Yalıkavak, rövanş maçında da fırtına gibi esmiş müsabakadan 22-31 galip ayrılmıştı. 

Bugün ligde ki ilk randevudan nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor. Saat:17.00’de oynanacak olan müsabakadan galip ile ayrılacak takım zirve yolunda önemli bir avantaj sağlamış olacak.

Gelin beraber İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Yalıkavak Spor Kulübü arasında oynanan EHF Avrupa Kupası 3.Tur rövanş maçının gollerini tekrar izleyelim.

Bakmadan Geçme