Yalıkavak mı? Muratpaşa mı?

EHF European Cup'ta son 16 kuraları çekildi ve iki Türk takımı eşleşti. Kura sonrasında Yalıkavak Spor Kulübü Başantrenörü Kıvanç Özcan ile Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başantrenörü Sertan Sarpaş’ın görüşünü aldık.

HENTBOLHABER.NET – EHF European Cup’ta son 16 kuraları çekildi. Kura sonrasında Yalıkavak Spor Kulübü ile Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü eşleşti. Her iki takımın antrenörü de kura sonrasında açıklamalarda bulundu.

Muratpaşa Antrenörü Sertan Serpaş, ilk hedeflerinin ilk 8’e kalmak ve gidebildiği yere kadar gitmek olduğunu söylerken Yalıkavak Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan da sezon başında koyulan hedefin Avrupa’da ilk 8’e kalmak olduğunu söyledi. Özcan ayrıca iki Türk takımın eşleşmesinin de şanssızlık olduğunu söyledi.

MURATPAŞA ANTRENÖRÜ SERPAŞ:
“Son 8’e kalmak için mücadele edeceğiz”
Muratpaşa Spor Kulübü Antrenörü Sertan Serpaş, tecrübeli bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, amaçlarının turu geçmek olduğunu söyledi.
Serpaş’ın açıklamaları şu şekilde: “İki Türk takımının karşılaşması olacak. Genç bir takımız, tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Bu sezon ligde Yalıkavak ile karşılaştık. Rakibi tanıyoruz, onlar da bizi tanıyor. Rakibimizde daha önce Muratpaşa formasını giymiş deneyimli oyuncular da var. Öncelikli hedefimiz iyi bir oyun ortaya koymak. Kupadaki nihai hedefimiz ilk 8’e kalarak gidebildiğimiz yere kadar gitmekti. Şimdi ilk 16’dayız ve önümüzdeki ilk hedef ilk 8’e kalmak. Bunun için mücadele edeceğiz.”

YALIKAVAK ANTRENÖRÜ ÖZCAN:
“İyi bir oyun ve motivasyonlar geçmek istiyoruz”
Yalıkavak Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan’ın açıklamaları ise şu şekilde: “Yine şanssız bir kura olduğunu düşünüyorum. Şu açıdan şanssızlık: Yine iki Türk takımının eşleşmesi oldu. Hentbolun daha popüler olması için Avrupa Kupalarında iki takımın da üst turlara çıkması daha önemliydi. Şimdi maalesef bir takım elenecek.”

İLK 8 HEDEFİ
Özcan: “Sene başında İlk 8’e girme hedefimiz vardı. İnşallah bu hedefi bu maçlar sonrasında gerçekleştirmek istiyoruz. Maç için önümüzde zaman var. Çalışmalarımızı yapacağız. Bu turu da iyi bir oyun ve motivasyonla geçmek istiyoruz.”

AVANTAJ
Özcan: “Muratpaşa ile ligde de oynadık. Bildiğimiz bir takımla oynayacak olmak bir bakıma iyi. Neler yapacağımızı ve onların neler yapacağını biliyoruz. Bu durum iki takım için de avantaj.”

 

İzmir Büyükşehir Belediyespor  – Yalıkavak SK maçının tekrarını izlemek isteyenler için

Bakmadan Geçme