Yaşar Sevim, Mezarı Başında Anıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kurucu Başkanı Prof.Dr.Yaşar Sevim, ölümünün dördüncü yıl dönümünde mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.Prof.Dr.Yaşar Sevim için Ankara’daki Karşıyaka Mezarlığı’nda anma töreni düzenlendi.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kurucu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim,ölümünün dördüncü yıl dönümünde mezarı başında sevenleri tarafındananıldı.

Prof. Dr. Yaşar Sevim için Ankara’daki Karşıyaka Mezarlığı’nda anmatöreni düzenlendi. Sevim’in kabri başında düzenlenen anma törenine YaşarSevim’in eşi Mahire, kızı Olga ile oğlu Tolga başta olmak üzere GaziÜniversitesi öğretim üyeleri, Yenimahalle Belediyesi Hentbol SporKulübü, Mersin Hentbol Spor Kulübü oyuncuları ile hentbol camiasındanisimler katıldı. Anma törenine THF Başkanı Bilal Eyüboğlu’nunkatılmaması ise dikkat çekti.

2009 yılında Gazi Üniversitesi Spor Salonu’nda spor yaparken kalpkrizi geçirerek vefat eden Türk sporunun duayenlerinden Prof. Dr. YaşarSevim’i ölüm yıl dönümünde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.Merhum Yaşar Sevim’in oğlu Tolga Sevim, babasının ölümünden 4 yılgeçmesine rağmen gösterilen duyarlılık için törene katılanlara teşekküretti.

1976 yılında Türkiye Hentbol Federasyonu’nu kuran ve 1986 yılınakadar da milli takımlar teknik direktörlüğü görevini yürüten YaşarSevim’in ölümünün dördüncü yıl dönümünde yapılan anma töreninin ardındanise Gazi Mahallesi Küba Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Bakmadan Geçme