Yasemin Şahin'den Transfer Açıklaması

Kastamonu Belediyespor'un Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nden çekilmesi sonrasında Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'ne transfer olan Yasemin Şahin, Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Hentbol Süper Ligi ve A Milli Takımın deneyimli ismi Yasemin Şahin, gelecek sezon Üsküdar Belediyespor'da forma giyecek. 

Yasemin Şahin, Hentbolhaber.net'e yaptığı transfer açıklamasında şunları söyledi:

"Milli takım maçlarından sonra birkaç takımdan seneye onlarda oynamam için teklif alsam da beni daha çok mutlu eden şeyin Türkiye'de bir takımda oynamak olacağı düşüncesi daha ağır bastı. Bu süreç içinde geçen sene formasını giydiğim Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü ve önceki sezon Avrupa Kupasını kazandığım Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün akıbetinin ne olacağı belli olmadığından benim de karar aşamam biraz uzun sürdü. Benimle ilgilenen bütün kulüplerle görüşmelerimde de dile getirdiğim gibi benim için önemli olan tek şey mutlu ve huzurlu bir takımla o takımın başarısı için mücadele etmek.

"Formasını Gururla Taşıdığım Bir Kulüp"

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, daha önce de formasını gururla taşıdığım bir kulüp olmasının yanı sıra bu sene değişen yönetimin ve belediye başkanımız Sayın Sinem Dedetaş ile kulüp başkanımız Sadık Albayrak'ın heyecanı, hentbol branşı için olumlu düşünceleri, Serkan Hocam ve Seyhan Hocam ile geçmiş yıllarda keyifle çalışmamız ve birlikte çokça başarı elde etmemiz karar aşamasında çok etkili oldu. 

"Avrupa Kupası'nda Gidebildiğimiz Yere Kadar Gitmek İstiyoruz"

Gelecek sezon hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyip Avrupa Kupası'nda da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gelecek sezon için tüm camiaya başarılı, sağlıklı bir sezon dilerim."
 

Bakmadan Geçme