Erdal Kaynak

Almanya, İsviçre'yi Wolff'un Müthiş Performansıyla Yendi

Erdal Kaynak

( Hentbol Kaleci Antrenörü olarak faal kariyerine devam eden Erdal Kaynak, Hentbol Kaleciliği, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında yer alan kalecilerin genel durumları, maç performansları hakkında yazılar ile karşınızda olacaktır"

Dün akşam Düsseldorf MERKUR SPIEL-ARENA'da Almanya, İsviçre'yi nefes kesen bir mücadelede 53 bin 586 seyircisi önünde 27-14'lük skorla mağlup etti. Bu zaferde kaleci Wolff'un liderliği ve olağanüstü performansı büyük rol oynadı.

Maçın başında kaleye gelen ilk 10 şutun 7'sini kurtaran Wolff, Almanya'nın devreyi 5 farkla önde tamamlamasında kilit isim oldu. İkinci devrede de takımına büyük destek sağlayan Wolf, karşılaşmayı 13 kurtarış ve %59 gibi etkileyici bir başarı oranıyla noktaladı.

Bu olağanüstü performansıyla Wolff, maçın sonunda en değerli oyuncu seçildi. Almanya'nın baskılı ve ters baskılı savunma anlayışı, özellikle Wolf'un kale başarısında belirleyici bir faktör olarak öne çıktı.

Almanya'nın savunma gücü ve kalecisi Wolff, turnuvaya iddialı bir başlangıç yaparak rakiplerine güçlü bir mesaj gönderdi.

Sporseverler, Wolf ve Almanya'nın performansını yakından takip etmeye devam etmeli.

Yazarın Diğer Yazıları