Yeditepespor, Murat’ı Renklerine Bağladı

İstanbul Yeditepe Spor Kulübü,İzmir Büyükşehir Belediyespor kalecisi Murat Varlı’yı renklerine bağladı.

Dört sezondur İzmir Büyükşehir Belediyespor’un kalesini koruyan Murat Varlı, artık İstanbul temsilcisi için kalesini rakiplerine kapatacak.

İstanbul Yeditepe Spor Kulübü ile bir yıllık sözleşme imzalayan Varlı, "Kendisine ilk teklif yapan Yeditepe Spor Kulübünü tercih ettiğini, tercih nedenleri arasında ise ; Yeditepe’nin hedeflerinin ve ekonomik teklifinin etkili olduğunu" belirtti.

Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Metin Parlak‘a da , genç oyunculara güvendiği ve performansına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haber

Murat Varlı sosyal paylaşım sitesinde yapmış olduğu açıklamada ise : " Başlangıçlargüzeldir, bitişler zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı.Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksasevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Beni ve sanıyorum ki tümarkadaşlarımı, hocalarımı, yöneticilerimizi şu günlerde hüzünlendiren birdönemdeyim. Hayatımın birsayfasını acı, tatlı anılarla kapatırken,diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyorum.

İzmir Büyükşehir belediyesi Spor kulübünde başarılı dört sezon geçirerek, yeni takımım İstanbul Yeditepe Spor kulübü için ter dökeceğim. Üzerimde emeği geçen hocalarıma , yöneticilerime,herkese sonsuz teşekkürler. Elveda izmir…."dedi.

Bakmadan Geçme