Yeliz YILMAZ: ‘Başarı Hedefimiz’

Hentbol Bayanlar Süper Lig Temsilcisi Üsküdar Belediyespor’un ,hemde Hentbol Bayan A Milli Takımımızın en önemli oyuncularından biri olan Yeliz YILMAZ, 2.Devrenin başlayacak olmasını Hentbolhaber.Net’ e değerlendirdi.

Yeliz YILMAZ, " Ligde 2.devre Kastamonu Araç Belediyespor müsabakası ile başlıyor. Ligde namağlup olarak averajla 2.sıradayız. Açıkçası liderlik için 2.devre müsabakaları bayağı bir çekişmeye sahne olacak.

Araç Belediyespor ise, Antrenör değişikliğine gitti ve bazı transferler yaptılar.Ayrıca onlarında hedefi kendi evlerinde puan almak olacaktır.Ama biz hem Avrupa Kupası, hem Türkiye Kupası, Hem de Hentbol Süper Liginde mücadele ediyoruz. Cumartesi günü Kastamonu’da galibyeti hedefliyoruz.Ardından da Türkiye Kupasında Orduspor’u yenip, hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerlemiş olacağız.

Şubat ayı içerisinde Avrupa Bayanlar Calenç Kupası müsabakası oynayacağız.Hem ligde , hemde Türkiye Kupasında istediğimiz sonuçlarla, başarılı bir şekilde, moralli olarak bu müsabakaya çıkacağız..İnşallah sakatlık yaşamadan , herşey yolunda gider ve hedeflerimize ulaşırız"dedi.

 
Haber

Bakmadan Geçme