Yeni Adres Abdurrahman Vardar İlk ve Orta Okulu

Konumuz Hentbol Panelleri Bursa Nilüfer Belediyespor’da tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hafta Abdurrahman Vardar Okulu Bursa Nilüfer Belediyespor antrenörü Fatih Işık ve oyuncularını konuk etti.

NilüferBelediyespor Kulübünün hedefler arasında yer alan  Hentbol branşında öncelikli olarak Nilüferİlçesindeki Pilot okullardan başlayarak tümokullara ulaşılmasını sağlamak tüm hızıyla ve çoşkuyla devam ediyor.

Antrenör FAtih Işık yapmış olduğu açıklamada: "Konumuz HENTBOL Paneli Teknikkadro , sporcularımız, beden eğitimi öğretmenleri ,okul idarecileri,veliler ve öğrencilerin geniş katılımı ile Abdurrahman Vardar okulundayapılmıştır. Minik öğrencilerin sorularını ve merak ettikleriniyanıtlayanekibimiz imza ve fotoğraf çekiminde güzel dakikalar ve mutluanlar yaşamıştır.

Sn.Belediye Başkanımız Mustafa BOZBEYİNdüşüncelerinden yola çıkarak sosyal sorumluluk projesi olaraktagördüğümüz , "Çocuklarımıza spor yapma bilincini aşılamak, kötüalışkanlıklardan uzak tutmak, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine yardımcıolarak Nilüferimizi spor kenti yapmak"ana düşüncemizdir.

Bu kapsamiçerisinde Nilüfer ilçesindekiokulları ziyaret ederek Hentbolbranşının tanıtımı, geliştirlmesi ve benimsenmesine yönelikçalışmalarımız devam etmektedir.Bu hafta konuk olduğumuz AbdurrahmanVardar Okuluna Teşekkür ederiz."dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme