“Yeni bir ilki yaşamak istiyoruz”

Bugün oynanacak olan Kadınlar Süper Kupa finali öncesi Kastamonu Belediyesi GSK Teknik patronu Hakan Günal açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Direktörü Hakan Günal, bugün oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Hiçbir maç mücadele etmeden kazanılmaz diyen Günal, favori gösterildiklerini ancak zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Günal değerlendirmesinde; “Kolay bir maç değil. Favori gösteriliyoruz ama bizim için çok zor bir maç olacak. Yenimahalle tecrübeli oyuncularını göndermiş gibi gözükse de yerlerine kaliteli genç oyuncuları dahil etti. Genç oyuncuların kendilerini göstermek isteyeceği bir maç olacak. Bu yüzden zorlu bir maç olacağının tahmin ediyoruz” dedi.

Kastamonu’ya bir ilki daha yaşatmak istediklerini söyleyen Günal; “Takımımıza güveniyorum. Kastamonu’ya daha önce ilk şampiyonluğunu yaşatmıştık, şimdi de ilk kez Süper Kupa’yı Kastamonu’ya armağan etmek istiyoruz. Hiçbir maç mücadele etmeden kazanılmaz. İlk düdükten son düdüğe kadar mücadele edeceğiz. Umarız, Kastamonu’ya Süper Kupa’yı getiririz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme