Yeni Lider Antalya Muratpaşa Belediyespor

Hentbol Bayanlar Süper Lig 12.Haftasında Ankara’da Kazanan Antalya Muratpaşa Belediyespor oldu.

Müsabakaya her iki ekipte hızlı başladı. Karşılıklı başa baş geçen müsabakada ilk 20 dakika da üstün olan 10-9 skor ile Ankara Yenimahalle Belediyespor oldu. Son 4 dakika içerisinde ise ilk defa Muratapaşa Belediyespor 3 sayılık farkı yakaladı.Bu dakikalarda üstün olan taraf Antalya Muratpaşa Belediyespor olurken ilk yarıyı da 14-16 önde kapadı.

İkinci devreye hızlı başlayan aradaki farkı kapatan Yenimahalle Belediyespor, Antalya Muratpaşa Belediyespor’un gol serisine engel olamadı ve ikinci devrede 5.dakika geçilirken skorda 16-21 Antalya Muratpaşa Belediyespor lehine oldu.

İlerleyen dakikalarda farkı kapatmaya çalışan ev sahibi ekip istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İkinci devrenin 20.dakikası geçilirken skor 23-25 Antalya Muratpaşa Lehine sonuçlanırken, maçın sonunda da gülen taraf 28-32’lik skor ile Muratpaşa oldu.

Muratpaşa Belediyespor bu sonuçla puanını 22’ye çıkardı ve Yenimahalle Belediyespor’un 21 puanda kalması sonucu yeni lider oldu.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ: 28
MURATPAŞA BELEDİYESİ: 32

SALON: THF HAKEMLER: Murat Çelik, Cengiz ÖmerYENİMAHALLE BELEDİYESİ: Anca, (Funda), Esra 6, Yeliz 11, Selma 3, Duygu 2, İlke 2, Lenche 2, Buket, Elif Sıla 2 Teknik Direktör: Serdar ElerMURATPAŞA BELEDİYESİ: Derya, (Fatma), Olga 7, Serpil 6, Chumak 4, Çağla 3, Yasemin 2, Pavic 1, Betül 4, Diğdem 5,  Teknik Direktör: Birol Ünsalİki Dakika Cezası Alanlar: Esra, İlke, Lenche (Yenimahalle Belediyesi), Olga, Serpil 2, Çağla, Betül 2, Yasemin 2, Pavic 2 (Muratpaşa Belediyesi)

Müsabakanın yorumları Çok Yakında…

Bakmadan Geçme