Yeni Transferler Göz Doldurdu

Hentbol Erkekler 1.Lig B Klasmanda C Grubunda istediği sonuçları alamayan Yozgat Sevgi Evleri spor kulübü, yeni transferleri ile ilk maçına çıktı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde transferedilerek takımla birlikte antrenmanlara başlayan Selçuk Pamuk ve AnılKeser, oynadıkları oyun ile izleyicilerden tam not alırken, kaleciBahadır Muhlis Gökgül ise vasatı aşamadı.

Sevgi Evleri’nin atak organizasyonlarında ve atılan gollerde baş rolüüstlenen Selçuk Pamuk ve Anıl Keser, nokta transfer olduklarınıkanıtlarken sahadaki performansları ve maçı kazanma hırslarıyla da tamnot aldılar.

Yozgat Sevgi Evleri Spor Kulübü, Zonguldak Sanat Teknik Lisesi Spor Kulübü ile 26-26 berabere kaldılar.
 

Haber
Antrenör Enis Atmaca, Sol kanatoyuncusu ve oyun kurucu Selçuk Pamuk ile sol kanat oyucusu Anıl Keser’ingüçlü rakipleri Zonguldak Sanat Spor Kulübü karşısında çok iyiperformans sergilediklerini söyledi. Yeni transfer bu iki oyuncusununtakıma çok çabuk adapte olup, uyum sorunu yaşamadığını belirten Atmaca,”Selçuk ve Anıl’dan önümüzdeki maçlarda çok şeyler bekliyoruz, onlarınbizim yüzümüzü kara çıkarmayacağına inancımız tamdır” dedi.

Kaynak: Yozgat ileri Gazetesi

Bakmadan Geçme