Yeni yıldızlar Yaşar’ın konuğu

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde 2014-2015 sezonuna damga vuran, 3 kupalı şampiyon Yenimahalle Belediyesi, yeni transferleriyle bu sezon hem Avrupa hem de Türkiye liginde iddiasını sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Transfer döneminde 5 yıldız oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu sağlama alan spor kulübü yöneticileri, yeni oyuncularıyla Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Oyuncuları Türk misafirperverliğiyle ağırlayan Yaşar, “Bu yıl sizden daha büyük başarılar bekliyorum” dedi.

Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Lig Kupası’nı kazanarak rüya gibi bir sezonu geride bırakan ve Eylül ayında EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ay-yıldızlı bayrağı Avrupa’da dalgalandıracak olan ekip, sıkı bir tempoda antrenmanlarına başladı. Kulübe taze kan getiren yeni oyuncular Anna Maria Uysokinskz, Anita Gace, Dina Havic, Olga Laiuk ve Nurceren Akgün ise yoğun hazırlık temposu arasında Başkan Yaşar’la bir araya geldi.

Haber

Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, Antrenör Serdar Eler ve Takım Kaptanı Yeliz Özel’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yaşar, “Geçtiğimiz sezon Türkiye’de bir ilke imza atarak göğsümüzü kabarttınız. İnşallah Avrupa liginde de ülkemizi başarıyla temsil edip, bizleri gururlandıracaksınız” dedi.

“Ailemize hoş geldiniz”
Yenimahalle Belediyesi’nin sporcularının her zaman arkasında ve destekçisi olduğunu kaydeden Yaşar, “Bütün gücümüzle arkanızdayız. Sizlerin de bu desteği boşa çıkarmayacağına inancım tam. Ailemize yeni katılan yıldız oyuncularımıza da hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum. Güçlü kadro ve güçlü yönetimle bu sezon da tüm kupaları alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme