Yenimahalle Belediyesi Şampiyonlar Ligi’ni istiyor

Kadınlar Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil edecek olan Yenimahalle Belediyesi SK, öneleme turunda Norveç ekibi Glassverket IF ile karşılaşacak.

Yenimahalle Belediyesi SK, Şampiyonlar Ligi öneleme 1. grupta mücadele edecek. 4 takımın mücadele edeceği ve Norveç’in Drammen kentinde yapılacak grupta, yarı final ve final maçları oynanacak. Temsilcimiz yarı finalde Norveç ekibi Glassverket IF ile mücadele edecek.

10 Eylül Cumartesi günü TSİ 17:30’da başlayacak mücadele Drammen spor salonunda oynanacak. Yenimahalle Belediyespor bu maçı kazanması durumunda ise 11 Eylül Pazar günü TSİ 19:00’da HC Podravka Vegeta (Hırvatistan) ve SERCODAK Dalfsen (Hollanda) arasında oynanacak diğer yarı final maçının galibi ile finalde mücadele edecek. Finalde galip gelen taraf Şapiyonlar Ligi grup müsabakalarında mücadele etme hakkı kazanacak.

Yenimahalle Belediyespor, yarı finalde Glassverket takımına yenilmesi durumunda ise diğer yarı final eşleşmesinin mağlubuyla mücadele edecek. Grupta 2. ve 3. olan takımlar EHF Kupası 3. turundan, 4. olan takım ise 3. turdan Avrupada yoluna devam edecek.




Bakmadan Geçme