Yenimahalle Belediyespor 7 oyuncu ile anlaştı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ni üçüncülükle tamamlayan ve Avrupa kupası vizesi alan Yenimahalle Belediyespor, 7 yeni transferle kadrosunu güçlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Yalıkavak Spor Kulübü’nden sol oyun kurucu Reyhan Kaya, orta oyun kurucu Cansu Piren, Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’nden Pivot Ayşe Yavuz, sağ, sol kanat Melis Kılıç ve Muratpaşa Spor Kulübü’nden orta oyun kurucu Betül Karaarslan, Pivot Hatice Özdemir, Kaleci Öznur Özdemir ile anlaşma sağladı.

Yüzde yüz yerli

Kadrosuna dahil ettiği genç sporcularla Türkiye’nin en genç takımı haline gelen Yenimahalle Belediyespor’un kadrosunda, yabancı oyuncu  tercih edilmedi.

Gelecek sezonda üst sıralar için hazırlıklarına başlayan Mavi-Beyazlılar gelen ve kalan oyuncularla,  gençlikle tecrübeyi birleştirdi.

Yeni sezon hakkında konuşan Yenimahalle Belediyespor Antrenörü Serdar Eler, “Bu sezon bizim için en zorlu sezonlardan biri olacak. Sporcularımızın kendilerini gösterme şansına sahip olacakları keyifli bir yıl olacak. Yeni transferlerimizle her zaman olduğu gibi hentbol kadınlar ligine yön vereceğimize inancımız tam” dedi.

Bakmadan Geçme