Yenimahalle Belediyespor'dan Negatif Algı Çıkışı!

Yenimahalle Belediyespor İdari Menajeri Esra Gündar'dan, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Başantrenör Serdar Eler ile yolların ayrılması sonrası, hentbol camiasında çıkan negatif söylemler ile ilgili olarak açıklama geldi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin en eski kulüplerinden biri durumunda bulunan ve sayısız başarılara imza atan Yenimahalle Belediyespor'da Serdar Eler ayrılığı yaşanmıştı.

Serdar Eler'in ayrılığı sonrası hentbol camiasında içinde bazı kişi veya grupların Yenimahalle Belediyespor ile ilgili olarak yorumlarına karşı İdari Menajer Esra Gündar bir açıklama yaptı.

Gündar, "Tüm hentbol camiasına güzellikler ve iyiliklerle dolu bir sezon diliyoruz. Antrenörümüz Serdar eler ile hiç bir sorun yaşanmaksızın karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu ayrılma sürecinin akabinde kulübümüz üzerinde bazı spekülasyonlar oluşmuş negatif bir algı operasyonu yapılmaya başlanmıştır. Yenimahalle Belediyespor olarak biz yolumuza ve mücadelemize ligin en eski lokomotif bir kulübü olarak kaldığımız yerden güçlenerek devam edeceğiz. Bu konunun dışında gelişen tüm düşünceler sadece Türk hentboluna zarar vermekten öteye geçmeyecek, bizi de bir yere götürmeyecektir." dedi.

 

Bakmadan Geçme