Yenimahalle’ye neler oldu…

Sezona tüm kupalarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü hedefe tam gaz ilerliyor.

HENTBOLHABER.NET – Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen ve THF Kadınlar Süper Lig play-off’larında yarı finale ilerleyen Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü (Yenimahalle BSK) hedefe odaklandı. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala ligde hararet iyice artarken Yenimahalle’de sporcular, teknik heyet, yönetim ve taraftar tek yürek olmuş durumda.

Teknik Direktör Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler yönetiminde Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa hedeflerine emin adımlarla yürüyen Yenimahalleli sporcular üst seviyedeki konsantrasyonlarını kamuoyuna ilginç fotoğraf kareleriyle yansıttılar.

Haber

ŞAMPİYONLUK ANKARA’YA GELECEK
Ankara’nın kupa hasretini bu sezon dindirmek istediklerini dile getiren Teknik Direktör Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler; “Kupada ve ligde adım adım zafere yürüyoruz. Kulüpte harika bir atmosfer var. Takımda en küçüğünden en büyüğüne herkes motive olmuş, hedefe kilitlenmiş durumda” dedi.

Sezon boyunca çeşitli röportajlarda da değindiği üzere yönetimin sporculara ve teknik heyete olağanüstü destek sağladığını belirten Serdar Eler; “Belediye Başkanımız Sayın Fethi Yaşar ve kulüp yönetimimizin desteğini hep arkamızda hissettik, bu destek devam ettiği sürece Ankara’nın yıllardır çektiği kupa hasreti sezon sonunda bitecek. Bu hedef doğrultusunda yola birlikte çıktığımız oyuncularıma güvenim tam” dedi.

Haber

Fotoğraflar: Yenimahalle Belediyesi Emre Doğan

Bakmadan Geçme