Yenimahalle Liderlikte Kararlı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 6.Haftasını Lider kapatan Yenimahalle Belediyespor, Liderliğini devam ettirmek istiyor.

TÜRKİYE Hentbol Bayanlar Süper Ligi 6. hafta karşılaşmasındaİzmir Büyükşehir Belediyespor, Yenimahalle Belediyesi’ne 21-27’likskorla mağlup oldu.

Celal Atik Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın sadece ilk dakikasında geride olan Yenimahalle Belediyesi maç sonuna kadar üstünlüğünü koruyarak galibiyeti elde etti.

Maç’ın ilk dakikasında 2-0 geriye düşen Yenimahalle Belediyesi Beyza ve Yeliz’in etkili hücumlarıyla kontrolü eline aldı. Lenche’nın etkili savunması ve Kaleci Anca’nın kurtarışları ise deplasman takımının ilk yarıyı 17-08 üstünlükle tamamlamasını sağladı.

Haber
 

4 numaralı Beyza İrem Türkoğlu 8 gol ile takımın skor yükünü çekerken 6 numaralı Esra Gündar ise 6 gol ile sahanın en skorer ikinci ismiolmayı başardı. Yenilmez liderliğini sürdürmeye devam eden YenimahalleBelediyesi Kadın Hentbol Takımı tam performansını ortaya koyarak 60dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadı.

Yenimahalle Belediye Kadın Hentbol Takımı antrenörü Serdar Eler, çok çalışmanınverdiği rahatlıklara maçlara çıkmanın galibiyetleri getirdiğini ifadeetti. Takımına çok güvendiğini söyleyen Eler, “Biz çağdaş sporculukanlayışına sahip bir takımız. Sürekli kendimizi geliştirmeyeve ileriye gitmeye odaklanıyoruz. Yenimahalle Belediyesi bünyesindeTürk Hentbolu’nun ne kadar gelişebileceğini herkese göstermek istiyoruz. Yenimahalle’yi, Ankara’yı tanıtıyoruz. İleride uluslar arası karşılaşmalarda ise Türkiye Hentbolu’nu tanıtacağız. Ülkemizde Futbol odaklı spor anlayışının aşılacağına çağdaş ve çok çeşitli bir spor anlayışıyla daha ileri bir toplum olacağımıza inanıyoruz” dedi.
 

Haber

Sportif Direktör Funda Karabay ise yapmış olduğu açıklamada: "İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında çok ciddi hazırlandık. İzmir’den güzel bir galibiyet ile geri döndük. Hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Şampiyon olmak ve Avrupa’da başarılar kazanarak Yenimahalle’yi temsil etmek istiyoruz."dedi.

Haber


İZMİR BŞB:21 – Y.MAHALLE BLD: 27

SALON: Celal Atik
HAKEMLER: Fuat Çam-Yüksel Çalkuç
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:Berna (Esra), Yasemin Kaya 3, Yasemin Güler 3, Gonca 2, Şeyma, Burcu 2,Fatma, Gülsüm 1, Sibel, Yağmur, Kübra 2, Özlem, Esin 4, Aslı 2, Seda 2
YENİMAHALLE BELEDİYESİ: Elif (Mihaela), İrem 8, Esra 6, Özge, Esra 6, Yeliz 5, Duygu 2, Buket 2, Sıla 1, İlkova 3
İLK YARI: 8-17 (Yenimahalle Belediyesi)
İKİ DAKİKA CEZALARI: Yasemin Güler, Burcu, Sibel (İzmir BŞB), İrem, Özge, İlke, İlkova (Y.Mahalle Bld)

 

 

Bakmadan Geçme