Yenimahalle ÖZEL’leşti

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Yenimahalle Belediyespor, yeni sezona flaş transferler ile hazırlanıyor.

Daha önce İlke ŞEN ve Buket KESKİN’i Ardeşen GSK ‘dan transfer eden Ankara Yenimahalle Belediyespor,  Çankaya Belediyesi Anka Spor’dan Duygu AYDOĞAN ve Maltepe Belediyespor’dan da kaleci Anca Mihaeka ROMBESCU’yu, transfer ederek yeni sezon hazırlıklarına devam ediyordu.

Yeliz ÖZEL‘in de Ankara Yenimahalle ile anlaştığı belirtilmiş, ancak resmi imza atmadığı için kafalarda ki soru işaretleride ortadan kalkmamıştı ki, bu soruda cevabını buldu.

YELİZ ÖZEL YENİMAHALLE’DE

Kendisini Yenimahalle Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza atan Yeliz Özel , transfer dedikodularına noktayı koydu.

Yenimahalle Belediyespor Başkanı Mesut Bolatcan yapmış olduğu açıklamada : " Antrenörümüz Serdar Eler ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. İyi bir takım kurduk ve amacımız ligde başarılı sonuçlar elde etmek olacak. Ayrıca Hentbol’a destek için bir dernek kurmayı planlıyoruz. Bu dernek için detayları en kısa sürede sizin aracılığınız ile hentbol kamuoyu ile paylaşacağız.  Yeliz Özel gibi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz."dedi.

Serdar Eler ise :  "Bu sezon iyi bir takım kurarak ligde başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Transferlerimizi bu yönde planlıyor ve ona göre hareket ediyoruz. İlerleyen günlerde bir yada iki transfer hakkında daha bilgi paylaşımında bulunabiliriz. Ancak şuan kesinleşmiş bir başka transferimiz yok. O yüzden sosyal medyada olanları değil bizim resmi açıklamalarımızı dikkate alın."dedi.

Yeliz Özel‘de Yenimahalle Belediyespor’a transfer olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Serdar Eler benim transferimde çok büyük rol oynadı. Yenimahalle’ye transfer olmaktan dolayı da mutluyum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Mesut Bolatcan’da çok iyi bir insan. İyi bir ekip olarak başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."dedi.

Özel sakatlığı ile ilgili olarak : "Sakatlığım iyiye gidiyor. Her geçen gün daha da kendimi iyi hissediyorum. Sezon başında tamamen herşeyi atlaşış olarak takımımla beraber olacağım." dedi.

Bakmadan Geçme