Yenimahalle transfer dosyasını kapattı

Hentbol Kadınlar Süper Liginde Yenimahalle Belediyesi SK kadrosuna 3 sporcuyu dahil ederken, bu sezon transfer dosyasını kapattı.

HENTBOLHABER.NET – Görele Belediyesi’nden Beyza Karaçam, Mardin Başakspor’dan Buse Matlı ve Pazarspor’dan Mehtap Tezkorkmaz’ı kadroya dahil eden takım, sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Muğla Köyceğiz’de 10 günlük kampın ardından Ankara’ya dönen takım, yeni takım arkadaşlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri’nde hafta içi her gün çift antrenman yaparak Eylül ayında açılması beklenen sezona hazırlanıyor.

Kamp boyunca hem form yakalayan hem de moral depolayan 16 kişilik kadro, takıma dahil edilen taze kanlarla Ankara’da vakit kaybetmeden çalışmaya başladı.

Sabahları kondisyon, akşamları da teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan mavi beyazlılar, ligde başarılı sonuçlar almak için çalışmalarına devam ediyor.

View this post on Instagram

Görele Belediyesi’nden Beyza Karaçam, Mardin Başakspor’dan Buse Matlı ve Pazarspor’dan Mehtap Tezkorkmaz’ı kadroya dahil eden takım, sezon hazırlıklarına devam ediyor. Muğla Köyceğiz’de 10 günlük kampın ardından Ankara’ya dönen takım, yeni takım arkadaşlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri’nde hafta içi her gün çift antrenman yaparak Eylül ayında açılması beklenen sezona hazırlanıyor. Kamp boyunca hem form yakalayan hem de moral depolayan 16 kişilik kadro, takıma dahil edilen taze kanlarla Ankara’da vakit kaybetmeden çalışmaya başladı. Sabahları kondisyon, akşamları da teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan mavi beyazlılar, ligde başarılı sonuçlar almak için çalışmalarına devam ediyor.

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

Bakmadan Geçme