Yenimahalle’den müthiş fark

Hentbol Bayanlar Süper Lig’in 8. haftasında Yenimahalle Belediyesi SK, Ankara 1910’u 46-26 yendi.

HENTBOLHABER.NET – Ankara derbisinden büyük fark çıktı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Bayanlar Süper Ligi’nde 2. Sırada bulunan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile 5. Sırada yer alan Ankara 1910 Spor Kulübü arasında THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Yenimahalle’nin 26-10 üstünlüğüyle geçildi.

Rize bölgesinden Tayfun Torçuk ve Furkan Kazmaz hakem ikilisinin düdük çaldığı karşılaşmada en skorer isim 9 golle Yenimahalle’den İlke olurken ev sahibi Ankara 1910 SK’dan Gökçe 6 golle takımının en skorer ismi oldu. Yeliz Özel ise karşılaşmayı 4 golle bitirdi. 

Karşılaşmanın gözlemciliğini Ankara bölgesinden Nihat Dehneliler yaptı.

ELER: CİDDİYETLERİNDEN ÖTÜRÜ SPORCULARIMA TEŞEKKÜR EDERİM
Ankara Yenimahalle Belediyesi SK Antrenörü Serdar Eler, Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada gösterdikleri ciddiyetten ötürü sporcularını tebrik ettiğini belirtti. Serdar Eler; "Takımımız oyun disiplininden kopmadan 60 dakikayı bitirdi. Tüm sporcularımın oynamasından dolayı ayrıca mutluyum" dedi.

YENİMAHALLE ZİRVEYE YAKLAŞIYOR
Bu skorla puanını 13’e çıkaran Yenimahalle bir maç eksiği ile Bayanlar Süper Ligi’nde 2. Sıradaki yerini korudu. Ankara 1910 SK ise 9 puanda kaldı ve puan tablosunda yeri değişmedi. Lider Ardeşen GSK’nın 14 puanı bulunuyor.

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ

Ankara 1910 SK: Esma, (Selen), Gökçe 6, Sabiha 3, Gülay 6, Gülsüm 2, Elif Yaren 1, Sıdıka 4, Cansu 4, Şenay, Elif Esin

Yenimahalle Belediyesi: Anca, (Merve), (Funda), Marina Tankaskaya 3, Esra 3, Yeliz 4, Kateryna Chumak 4, Duygu 3, Lenche 1, D. Marina 6, Özge 2, Elif Sıla 6, İlke 9, Buket 4, Nazlı 1

Bakmadan Geçme