Yenimahalle’nin dört silahşörü maçı kazandırdı

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni evinde konuk etti.

Karşılaşma boyunca oyun hakimiyetini elinde bulunduran Başkent ekibi,Büyükşehir Belediyesi’ni 35-23’lük skorla geçerek hanesine 2 puanyazdırdı.

DÖRT YILDIZ ‘DAN 22 GOL
Karşılaşmaya Dragica, Yeliz,Esra, Tankaskaya, Dimitroviç, Lenche ve Kati 7’lisiyle başlayan evsahibi takım, hem savunmada hem de hücumdaki performansıyla yıldızlaştı.İlk 10 dakikalık dilimde müthiş savunmasıyla kalesinde sadece 1 golgören Başkent ekibi, 7 gol kaydetti. Hızlı hücumlarla rakibinin oyundisiplinini bozarak peş peşe sayılar elde eden Yenimahalle, maç boyuncaoyunda üstünlük kurdu. Başarılı oyun, ilk yarı sonucuna da 14-9 olarakyansıdı.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, peş peşebulduğu gollerle umutlansa da Yenimahalle Belediyesi’nin vitesyükseltmesiyle istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. 35-23 bitenkarşılaşmada Esra ve Dimitrovic 6, Yeliz ve İlke ise 5 gol kaydetti.Marina, Lenche, Kateryna ve Buket de attığı gollerle skora katkı yapandiğer oyuncular oldu. Özellikle gol dağılımında dört oyuncunun skor yükünü üstlendikler ve galibiyette önemli pay sahibi oldular.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme