Yevgen Sapun’dan yalan paylaşımlara tepki

Türkiye Kupası Final müsabakası öncesi sosyal medyada bazı paylaşımlarda çıkan İzmir Büyükşehirli oyuncular hakkında transfer dedikoduları büyük tepkiye neden oldu.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Kupası’nın sahibi İzmir Büyükşehir’de final müsabakası öncesi ortaya çıkan Tarık Girgin’in paylaşımları tepkiye neden oldu.

Türkiye Kupası Finalleri Eskişehir’de organize edilirken, Eskişehir Ormanspor gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek.

Final maçının başlamasına az bir süre kala sosyal medyada ortaya çıkan Ormanspor ile alakalı paylaşım hem İzmir Büyükşehir Belediyespor kalecisi Yevgen Sapun hem de Başantrenör Namık Dalgakıran’da tepkiye neden oldu.

Yevgen Sapun, bu paylaşımda isminin geçmesinden, transfer haberlerinden rahatsız olduğunu, final maçı öncesi böyle yalan bir paylaşımın doğru olmadığını dile getirdi. 

Başantrenör Namık Dalgakıran ise bu paylaşım bizim başarımızı istemeyen bazı kişiler tarafından yapılıyor. Belki Ormanspor tarafından belki de başkaları tarafından bu paylaşım yaptırıldı. Ancak bu doğru davranış değil. Hem yapan kişi hem de yaptıranları dürüst bir davranış içerisinde olmaya davet ediyorum” dedi. 

Neydi o paylaşımı

Haber

Gelen tepkiler üzerine hentbolun hızlı, doğru ve tarafsız paylaşım  yaptığını söyleyen kişi yazıyı değiştirdi ve yorumlara kapadı.

Haber

 

Bakmadan Geçme