Yıldızlar Eskişehir’de Parlayacak

Hentbol Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası final maçları 17-22 Haziran’da Eskişehir’de yapılacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu Eskişehir Temsilcisi Ahmet Hikmet Türe, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir’in yaklaşık 10 yıl aradan sonra büyük bir hentbol organizasyonuna ev sahipliği yapacağını söyledi. 

Yaklaşık 1 ay önceden şampiyona hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Türe, kente yakışır bir turnuva yapmak istediklerini kaydetti. 

Türe, final maçlarına 16 takımın katılacağını belirterek, şöyle konuştu: 

"Bu turnuvaya çok önem veriyoruz. En küçük detayı bile gözden kaçırmamaya çalıştık. Bugüne kadar bizim branşımızda yapılan turnuvaların en kalitelisi olacağını düşünüyoruz. Güzel bir açılış töreni yapacağız. Takımların ve hakemlerin en iyi şekilde ağırlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Düşük bütçeli takımların Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda konaklaması için 200 kişilik yer tahsis ettik. Diğer takımlar içinde kentteki çeşitli otellerden rezervasyon yaptırdık. İnşallah en güzel şekilde şampiyonayı tamamlayacağız.” 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy da final maçlarının Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu, Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonu ile Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleşeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme