Yılmaz: 'Marka Değeri Yükseldi'

2012-2013 Hentbol Sezonu 1. Hakem ve Gözlemci Semineri yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin Ankara Pursaklar Tesisleri’nde 31 Ağustos-02 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen seminere Uluslararası, A ve B Klasman’da yer alan 46 çift hakem ile 95 gözlemci katıldı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, “Hoş geldiniz. Yeni hentbol sezonumuz hayırlı olsun.” dileklerinde bulundu. Birlik beraberlik mesajları veren Yılmaz, hentbolun gelişiminin sağlanması için gayret gösterilmesinin önemine değindi. Geçmişin yargılanmasının camialarına çok katkı sağlamayacağını ifade eden Yılmaz,” Geçmişi yargılamak, kimseyi suçlamak istemiyorum. Bundan birkaç yıl önce değer yargılarının azalmış olduğu dedikoduların üst seviyelere yükseldiği bir camia haline gelmiştik. Çok şükür ki son 2 yıldan beri bu durumu en az seviyelere indirmenin çabalarını gösterdik ve bunun meyvelerini almaya başladık. Sizlerden rica ediyorum. Lütfen dedikodulara pirim vermeyin, vermeyelim. Muhatabınızı arayın, doğruyu bulmak için hep birlikte çaba gösterelim” dedi.

Haber

Konuşmasında hentbol maçlarının canlı yayınlamasına da değinen Yılmaz, “Bilindiği gibi geçen sezon itibarı ile Süper Lig müsabakalarımız NTV Spor’dan, Birinci Lig müsabakalarımız da Çay TV’den naklen yayınlandı. Hentbolumuzun uzun yıllardır, özlemini çektiği bu uygulama bir milat olarak gerçekleşti. Bunu sağlayan Federasyon Başkanımız Sayın Bilal Eyüboğlu’na ve Yönetimine ayrıca emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Naklen yayınlar kulüplerimizin olduğu kadar gözlemci ve hakem arkadaşlarımızın da marka değerini yükseltti. 2012-2013 hentbol sezonunun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyor, hepinize yeni sezonda başarı dileklerimi sunuyorum“ diye konuştu.

Bakmadan Geçme