Bozok Spor, Piyango’ya hazırlanıyor

Tesis sıkıntısı çeken Yozgat Bozok Spor, zor deplasmana Ankara’da hazırlanıyor.

SEYFİ ÇELİKKAYA / HENTBOLHABER.NET – THF Erkekler Süper Liginin yeni temsilcisi Yozgat Bozok Spor, deplasmanda Maliye Milli Piyango ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor.

SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u mağlup eden Yozgat ekibi, bir günlük iznin ardından Ankara’da toplanarak hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Cebeci’deki Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonunda başladı. Kırmızı siyahlıların teknik patronu Rıfat Şahin, takımının ilk maçta yaptığı hataları tekrar etmemek adına bazı egzersiz ve taktik çalışması yaptıklarını belirterek; ”Piyango karşısında iyi bir oyun sergileyip salondan galibiyetle ayrılabilmenin hesaplarını yapıyoruz. Sonucun istediğimiz gibi olacağına inanıyoruz” dedi.

YOZGAT BOZOK TESİS BEKLİYOR

Yozgat Bozok Spor Başkanı Cenker Doğan ise, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, bunu Cumartesi günü Ankara deplasmanında Maliye Piyango karşısında alacakları galibiyetle devam ettirmek istediklerini söyledi. Doğan; ”Tesislerimiz yeterli değil. O nedenle takımımız hazırlıklarını Ankara’da yürütüyor, oradaki ağırlık merkezlerini kullanıyor. İç saha maçlarımızda ise takımımız Ankara’da toplanıp, Çarşamba günü Yozgat’a gelerek, çalışmalarını maçın oynandığı Rıza Kayaalp Spor Salonunda yapmaktadır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme