Yozgat Lige hazır

Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Yozgat’ı temsil edecek olan iki Yozgat temsilcisi pazar günü oynayacakları haftanın ilk maçlarına yönelik hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz sezon ligde mücadele veren Yozgat Bozokspor HentbolTakımı’ndan sonra bu sezon öncesinde kurulup, 2. Lig’e terfi eden YozgatHentbol Spor Takımı da hedefini play-off olarak belirledi.

KayseriGençlik Hizmetleri, Zonguldak Sanat Teknik, Karabük Safranbolu, AdanaGençlik, Kırşehir Belediye, Sivas Gençlik takımlarıyla birlikte CGrubu’nda mücadele verecek olan Yozgat’ın iki temsilcisi, ligin ilkhaftasında rakiplerini Yozgat Bozok Spor Salonu’nda konuk edecek. YozgatBozokspor Hentbol takımı saat 12.00’de Kırşehir Belediyespor’u, YozgatHentbolspor takımı ile saat 14.00’de Sivas Gençlikspor’u konuk edecek.

Gruptaniki takımın birinci lige terfi edeceğini bildiren Yozgat HentbolsporKulübü Başkanı İbrahim Cebeş, hedeflerinin öncelikle play-off grubundamücadele etmek olduğunu söyledi. Cebeş, ”İyi bir kadroya sahibiz,hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Pazar günü konuk edeceğimiz Sivastemsilcisini yenerek lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

YozgatBozokspor Hentbol Takımı Başkanı Cenker Doğan da hedeflerinin birincilig olduğunu belirterek, ”Gruptan iki takımdan biri olarak çıkacağımızıümit ediyorum. Geçen sezon son maçımızda hedefe ulaşmaktan geri kaldık.Bu sezon güçlü bir kadro oluşturup, hedefe kilitlendik.” diye konuştu.

CHA

Bakmadan Geçme