Yozgatlılar salonda randevunuz var!

Bugün Ankaraspor’u ağırlayacak Yozgat Bozok Spor’da sporcusundan başkanına herkes aynı gayenin peşinde…

SEYFİ ÇELİKKAYA / HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Liginde ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Yozgat Bozok Spor, bugün saat 13:00’de ligin tecrübeli ekiplerinden BB Ankaraspor’u ağırlayacak. Rıza Kayaalp Spor Salonunda oynanacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilmenin hesaplarını yapan kırmızı siyahlı ekibin sporcuları, taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyacakları karşılaşmaya tüm taraftarları ve sporseverleri; “Destek sizden galibiyet bizden” diyerek davet etti.

Yozgat Bozok Spor Antrenörü Rıfat Şahin, maça iyi hazırlandıklarını, taraftarların da desteği ile üçte üç yapmak istediklerini söyledi. Şahin;‘’Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. İyi bir hazırlık yaptık. Rakibimizi de tanıyoruz. Güçlü bir ekiple yapacağımız bu maçtan da galibiyetle ayrılmak tek arzumuz. Kazanabilmenin gereğini sahada yapacağız. Bu haftayı da 3 puanla kapatacağımıza inanıyorum’’ dedi.

BAŞKAN DOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Kulüp Başkanı Cenker Doğan ise, hentbolun diğer sporlara oranla daha heyecanlı ve çekişmeli olduğuna dikkat çekerek, galibiyet serisine Ankara ekibi ile devam etmek istediklerini söyledi. Doğan, ‘’Bugün konuk edeceğimiz BB Ankaraspor takımı ligin gediklilerinden sayılıyor. Tecrübeli bir ekibe karşı oynayacağız ve bu maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ligin yenisi olmamız nedeniyle bizim için ilk yarının sonuna kadar yapacağımız her karşılaşma önemli. Ligi tanımak, rakipleri tartmak, potansiyelimizi görmek gibi birçok konu ilk yarı sonuna kadar netlik kazanacak. İkinci yarıya, mevcuda göre daha tecrübeli bir şekilde, hedefimiz daha net olarak başlayacağız. O nedenle Yozgatlı sporseverleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz’’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme