Yozgat’ta hakemler soyunma odasına gitti

Erkekler 1’inci Ligi lideri Beykoz Belediyespor’un, deplasmanda zirve mücadelesi veren Yozgat Bozokspor’u 37-28 yendiği maçta hakemler soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyespor, ev sahibi Yozgat Bozokspor karşısında oyuna iyi başladı. Bozok Spor Salonunda oynanan maçın 22’nci dakikasına kadar önde götüren Beykoz Belediyespor, Yozgat Bozokspor’un aradaki farkı kapatmasına engel olamadı ve skor 11-11’e berabere oldu. Beykoz Belediyesi SK oyuna ağırlığını koymaya başladığı anlarda maçın 29’uncu dakikasında tribünlerden hakemlere yönelik tepkiler yükseldi. Bunun üzerine maçın hakemleri Cengiz Ömer ve Murat Çelik, Gözlemci Çetin Özen ile birlikte salondan ayrıldı. Merkez Hakem Komitesi Başkanı Barbaros Yılmaz’ın da takip ettiği maç 15 dakika durakladı. Hakemlere tepki gösteren iki taraftarın salon dışına çıkarılmasından  sonra maça başlandı ve ilk yarı 12-17 Beykoz Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da oyuna hakim olan Beykoz Belediyespor, Yozgat Bozokspor’u deplasmanda 28-37 yenerek, puanını 24’e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Yozgat Bozokspor ise 19 puanda kaldı.




Bakmadan Geçme