Yozgat’ta Olaylar Çıktı

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Ligi C Grubu’nda Yozgat’ta oynanan Yozgat Bozokspor ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi maçı sonrası olay çıktı.

Yozgat Bozok Kapalı Spor Salonunda oynanan ve Play-Off’a çıkacak takımınbelli olacağı maçın bitiminde çıkan arbedede bir polis memurununparmağı kırıldı. Baygınlık geçiren polis memuru, ambulans ile hastaneyekaldırıldı.

Maç öncesinde güvenlik gerekçesiyle Yozgat BozokSpor Salonu tribünlerinden biri boşaltılıp, taraftarlar tek tribündetoplandı ve salona takviye polis çağırılarak tribünlere yerleştirildi.

YozgatBozokspor’un 23-17 üstünlüğü ile tamamlanan maçta, bu takımınPlay-Off’a çıkabilmesi için gereken 12 sayı farkın alınamaması,tribünlerden hakem ve gözlemciler aleyhine tezahüratın artarak devametmesine neden oldu. Yapılan tezahüratlara maçın hakemleri vegözlemcisinin karşılık vermesi, sahanın karışmasına neden oldu.Tribünden sahaya inen seyircilere polis copla müdahale etti. Çıkanarbedede parmağı kırılan bir polis memuru bayıldı. Sağlık görevlilerininsaha kenarında ilk müdahaleyi yaptığı polis daha sonra 112 acil servisambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Bakmadan Geçme