Kayseri galibiyet serisine devam etti

Rainbow Kayseri SK Antrenörü Yücel Şimşek, Amasya Taşova galibiyetini Hentbolhaber.Net’e değerlendirdi.

FULYA ÖKTEM / HENTBOLHABER.NET – Evlerinde oynadıkları Amasya Taşova maçını Hentbolhaber.Net’e değerlendiren Rainbow Kayseri SK Antrenörü Yücel Şimşek, zor bir maçtan 2 puanla çıktıklarını ve galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

Yücel Şimşek; “Güzel bir maç oldu. İlk yarı çok pozisyon kaçırdık. İkinci yarı daha derli toplu, istekli oynadık ve pozisyonları iyi değerlendirdik. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olduk ve haftayı çok değerli 2 puanla kapattık. Kazandığımız için mutluyuz. Haftaya Antalya’ya gideceğiz. Oradan da istediğimiz sonucu alarak dönmek arzusundayız” dedi.

Şimşek; THF Süper Lig’de dört hafta 7 puan aldıklarını söylerken ligin normal süresini toplamda 27 puan ile ligi bitirebileceklerini hesapladıklarını, daha fazla puan toplamalarının da mümkün olduğunu belirtti.

Süper Lig’de şu an 7. Sırada bulunan Kayseri ekibi ikisi Türkiye Kupası müsabakası olmak üzere son 6 maçta yenilgi almadı.

“LİGİMİZDE KÖTÜ TAKIM YOK”
Takımının play off aşamasına kalacağını düşündüklerini belirten Rainbow Kayseri Antrenörü Yücel Şimşek; “Play-off mücadelesinden iyi bir sonuç çıkarmak istiyoruz. Türkiye Kupası’ndan da yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde birkaç hafta sonra ince hesaplar başlayacak. Bu sezon Beşiktaş dışında Süper Lig’de bütün takımlar birbirini yenecek kapasitede. Ligimizde kötü takım yok. Herkes değişik sonuçlara hazırlıklı olmaya başladı” dedi.

“MORALİMİZ YÜKSEK”
Moral motivasyon sıkıntısı az olan, sakatı az olan takımların haftayı karlı kapattığını kaydeden Şimşek; “Kayseri’de moraller yüksek. 6 maçtır yenilgisiz gidiyoruz. O morali düşürmeden daha ileri gitmeyi istiyoruz” dedi.

MAÇ ÖNCESİ RENKLİ ETKİNLİKLER
Rainbow Kayseri’nin maç öncesi etkinlikleriyle ilgili sorumuza ise sezonun başından bu yana her maçta renkli etkinlikler yaptıkları yanıtını veren Antrenör Yücel Şimşek, bu etkinliklerle hentbolun daha çok seyirci çektiğini, maçların çok daha zevkli hale geldiğini söyledi. Maçların daha eğlenceli hale gelmesi adına her hafta bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirten Şimşek, bu etkinliklerle her kesime hitap etmeye çalıştıklarını, artan seyirci sayısının özellikle tribünlerde kadın ve çocukların fazlalaşmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Şimşek; “İki hafta önce semah gösterisi, bir önceki hafta halk oyunları vardı. Bu hafta da bir koro ve bando tribündeki hentbol severlere güzel dakikalar yaşattı. Maskotlar dans etti, çok renkli görüntüler oluştu. Pepee karakteri maskot olarak büyük ilgi gördü. Bazen çekilişler de yapılıyor, günün anısına tribündeki taraftarlarımıza hediyeler de veriyoruz. Bu tip etkinlikler bütün takımların yapması gereken bir şey. Bazı salonlarda televizyonda izler gibi maç izleniyor. Sahadaki coşkunun tribünde de olması lazım. Ortada bir temaşa var, bunu daha çok renklendirmek gerek” dedi.

Maç öncesi organizasyonların masraflarının kulüp tarafından karşılandığını belirten Şimşek, ekip arkadaşlarından Fatih Yücel’in her geçen gün daha çok ilgi gören bu organizasyonları yaptığını, kendisine Hentbolhaber.Net aracılığıyla da teşekkür ettiğini belirtti.

DOSTANE BİR ORTAM
Süper Lig’de sinirlerin biraz gergin olduğunu belirten Şimşek; “Dostane bir şekilde bu mücadeleyi devam ettirmek amacımız. Ufak tefek ayrıntılarla uğraşmamaya, rakiplerimizi de en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Biz de deplasmana gittiğimizde aynı kardeşliği, güzel havayı buluyoruz. Bu dostluk ortamının yaygınlaşmasını arzu ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme